Hjemme igen

Så er jeg tilbage på Solskinsøen igen, uden solskin. Det var der nu heller ikke i Ålborg, hvor jeg har været fredag og lørdag på Udviklingsseminar i Danske Hærhistoriske Museer.
Skal hilse og sige, at der er f…. langt til Ålborg fra Bornholm. Vi tog færgen fredag morgen kl. 6:30 og ankom til Ålborg Kaserne kl. 13:15. Vi havde et par pit-stop undervejs, dels for at tisse, drikke kaffe og spise lidt mad. 504 km i alt fra Rønne – og værst af alt – der er ligeså langt hjem igen.

Jeg havde nogle dejlige timer sammen med kollegarer fra hele Danmark og seminaret var for en del, relevant for os.

Repræsentant fra vores kollegaer der kommer til Forsvarsmuseet til maj

Når jeg siger, for en del, er det fordi de ting man fandt frem til, er ting jeg allerede har indført på vores museum, så jeg fik mulighed for at komme med nogle nyttige indspark.

Fredag aften efter seminaret, som sluttede kl. 20:30 valgte jeg at gå til højre i stedet for til venstre, for på den måde kom jeg til mit kvarter på kasernen og ikke til Officers Messen.

Mit kvarter

Når jeg så de andre deltagere lørdag morgen, blev jeg glad for det valg jeg tog 😉

Klar til eftermiddags kaffen

Lørdag fortsatte vi indtil frokost, efter frokosten kørte vi til Ålborg Forsvarsmuseum for at se, og høre om det.

Lidt billeder fra museet

Klar til rundvisning
Lidt motorcykler og raketter
Der var masser af flyvemaskiner

Desværre blev vi nødt til at køre efter en times tid på museet, for ellers kunne vi ikke nå den sidste færge til Bornholm, med afgang fra Ystad kl. 20:30.

Jeg var hjemme kl. 22:00 temmelig grydeklar !!!

Vi måtte op kl. 07:00 da Yulias privat elev i russisk, kom kl. 8:30 til undervisning. Da hun var færdig kørte vi en tur til andedammen for at fodre ænderne, det var velset at vi kom. Se selv

Tågen bliver tættere og tættere. Så vi har ikke besluttet os for hvad eftermiddagen skal gå med – jeg ved godt hvad jeg har mest lyst til !!! Nemlig, fødderne op, kaffe og en god film, og måske en morfar.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *