Jeg gjorde det !

I går skrev jer “Så vi har ikke besluttet os for hvad eftermiddagen skal gå med – jeg ved godt hvad jeg har mest lyst til !!! Nemlig, fødderne op, kaffe og en god film, og måske en morfar.” – så det gjorde jeg 😉

Ligner mig rigtig godt i, hvad jeg gjorde i går

Yulia var nemlig travlt optaget med hendes dansk, prøven nærmer sig, og en 1½ times Skype undervisning – og en Skype snak med hendes mor.

Så helt ærligt, lavede jeg ikke en s… i går – tror jeg trængte til en off-day.

I formiddag har Yulia været på AOF til FVU undervisning, noget hun ikke er særligt begejstret for. Der er 18 elever i klasser, på næsten lige så mange niveauer af forståelse for det danske sprog. Når jeg henter henter ser jeg hvem der kommer ud fra klassen, og jeg forstår hendes frustration. Hættemåger – det sagde jeg ikke, det må være noget jeg har tænkt !!!!

Frokosten er indtaget, jeg har indtaget min computer, og Yulia er begyndt at forberede sig til on-line snak med hendes lærer på sprogskolen i morgen.

I eftermiddags kørte vi til Villa Nova, et fordums stort kendt musiksted i Rønne. I dag er det desværre i forfald. Ind imellem afholdes der fortsat koncerter/danse arrangementer, men…..

Sådan ser det ud i dag

Villa Nova
Stedet trænger til en kærlig hånd

Vi parkede bilen og gik en tur ned til stranden. Vi fortsatte henad stranden til en opgang, op i skoven igen og tilbage til Villa Nova.

Skovbunden er også smuk nu

På vejen passerede vi denne pæl

Øverst på pælen står der “Natursti” fri tolkning er tilladt 😉

Lige nu har Yulia Skype undervisning og jeg skriver her.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *