Så er Julen nær

Nå man her på Bornholm kan se dette syn i Klemensker, så ved man at der er mindre end en måned til Jul

Jul i Klemensker

I går aftes lavede jeg andelår og stegte grøntsager. Det smagte fantastisk godt, men i løbet af natten fandt jeg ud af, at min mave IKKE kan lide sojabønner. Jeg fik ondt i maven – og masser af tarmgas – jeg havde lidt medlidenhed med Yulia i nat. (Det var hende der foreslog sojabønner)

Andelår og stegte grøntsager

For nu at få kål på al den gas, gik vi efter morgenmaden en lang tur i skoven, på en times tid – det gav luft !!!!

På afgasning

Dagen i dag har Yulia brugt på forberedelse til modul testen i næste uge, og klargøring til aftenens russisk undervisning på AOF. Jeg har finpudset Budgettet til museet og en masse andre småting. Sen frokost er indtaget og vores gøremål fortsætter. Resten af dagen forventer jeg bliver stille og rolig, skulle det mod forventning ikke passe, tja så kan du læse om det i morgen.

Vejret er igen i dag gråt og kedeligt med 4-7 gr. kulde – nå nej, varme hedder det.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *