Nordlandet

I går var en “dag som sædvanlig” dog kørte vi en tur til Nordlandet, da det er længe siden vi har været i Allinge og Omegn. Turen havde også et andet formål, end blot en tur ud i det grå.

Den 16. december holder jeg Julefrokost for de frivillige på museet. Der har i år været 10 “faste” frivillige, så vi mødes, får en god julefrokost og hygger os nogle timer i museets mødelokale. Maden får vi udefra, men det våde, plus lidt andet skal indkøbes. Nu er det så heldigt, at Netto har snaps på tilbud i denne uge. Desværre havde de to i Rønne udsolgt. Så derfor valgte vi at køre til Netto i Allinge. Her var der ingen problemer, vi kunne få alle de flasker vi ville.
Så enten har Netto i Allinge bestilt rigeligt hjem, eller også drikker folk på Nordlandet ikke snaps ???

Vi besøgte også Nordbornholms Røgeri. Her har forretningen åbent hele året, så vi købte en af vores favoritter, røget laksehalen. Prisen er ok og så er de sindssyge lækre. Så nu ved du, hvad frokosten består af i dag.

Aftenmaden ved jeg ikke hvad består af, for vi er inviteret op til Fassel og spise, og se hvordan det går med hans lille (store) hundehvalp Simba.

Her et par billeder fra i går

Udsigt til Østersøen (Det var lidt koldt deroppe)
– og udsigten mod land

Lige nu er Yulia temmelig optaget af hendes dansk test på torsdag, så jeg er meget stille.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *