Den første sne

Så fik vi årets første sne, den blev heldigvis ikke liggende, da temperaturen er +3 grader. Det så sådan ud, igennem havedøren

I går aftes besøgte vi Fassel og hans veninder Jonna. De havde lavet en dejlig aftensmad, kylling overlår på bund af rodfrugter. Som dessert en kagecreme med mandel snitter, kirsebær sauce og pyntet med flødeskum.

Fassel’s hundehvalp Simba, er ganske dejlig charmerende og fræk. Hun ville lige op og sidde på skødet af Fassel, da vi og hundene havde spist. Fassel og Jonna har tilsammen 5 hunde !

Er jeg ikke dejlig

Da kaffen og småkerne kom på bordet, mente Yulia det var tid til at finde et spil frem. Jeg foreslog Ludo, og det blev hentet frem. “Ludo” sagde Yulia,”Hvad er det”. Det havde hun aldrig set, og da det er længe siden vi andre også havde spillet det, blev reglerne lige gennemgået – og så gik vi i gang. Lad mig med det samme sige, vi blev ikke færdige, så efter 1½ time stoppede vi, der blev taget et billede af brikkernes placering, og så fortsætter vi næste gang vi ses.

Det var et lidt avanceret Ludo spil, jeg har i hvert fald aldrig set det før, vi hyggede os rigtig godt. Så hvem siger, at voksne ikke kan spille børnespil.

Dagens store samtale emne “Black Friday” kom også op under morgenmaden, vi kiggede lidt på de mange annoncer, der var i den lokale ugeavis “Rytterknægten”. Der var dog en enkelt ting, der fangede Yulia’s interesse, et par nye lammeskinds hjemmesko til mig. Mine gamle er slidt helt op. Så vi kørte til Skoringen for at købe et par. De havde kun størrelse meget for små og meget for store “Udsolgt” blev der sagt, det til trods for at der i annoncen ikke stod, at der var begrænset antal. Så det kan ikke være udsolgt.

Vi handlede lidt i Rema1000, hvorefter vi kørte hjem. Her gik jeg på Skoringens hjemmeside, hvor jeg fandt, at butikken i Køge (og flere andre) havde min størrelse, så de blev bestilt og betalt, der var gratis levering. Så jeg fik/får mine sko.

Jeg faldt over denne på Facebook

og jeg kan kun konstatere, at det er helt rigtigt. Skal nok på et tidspunkt forklare hvorfor jeg mener det !

Ellers stod dagen på “det samme som i går”. Klokken 16:00 kørte vi til Hasle for at se byens Juletræ blive tændt. Det blæste godt nok en ½ pelikan, så vi forlod hurtigt Hasle. Yulia fik dog taget nogle billeder, blandt andet dette

Smukt træ, med alt for små pærer

Aftensmaden er indtaget, den lokale TV Avis “er læst”, og Yulia har lige sat et glas dejlig grøn the foran mig. Så den vil jeg drikke.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *