Nøj – solen skinner

Herligt vejr i dag, godt nok kun 6 grader, men solen viser sit dejlige ansigt, det må udnyttes. I løbet af denne uge skal vi aflevere vores Peugeot 208 og den skal være rengjort, vasket m.v. Så jeg vil gå i gang med at tømme den for vores ejendele, og så rengøre den indvendigt.

FORDI vores Yaris Hybrid er kommet til Bornholm. Vi var i går en tur forbi Toyota i Aakirkeby, fordi jeg fik mail om, at den nu var på øen. MEN vi ville se det med egne øjne – den var der

Så nu skal den bare klargøres. Vi håber vi får den på onsdag, da vi skal til Glostrup på torsdag med 6:30 færgen, til Yulia’s modul test.

På vej hjem fra Aakirkeby, kørte vi en tur til Rytterknægten, men vi gik ikke op i tårnet, da stentrappen var isglat på grund af nattens frostvejr.

Ellers var søndagen en stille dag, lidt indkøb og lige før solnedgang kørte vi en tur til Teglkås for om vi fik en flot solnedgang. Det fik vi ikke, da der lå nogle lave skyer

Smuk alligevel

I formiddag har Yulia været til dansk på FVU og jeg har været på museet og sluttet november regnskabet. Været en tur rundt for at se, om alt stod vel til – det gjorde det, men der var slædehundekoldt.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *