Hold kæft en god bil

Det var så dagen hvor vores nye Toyota Yaris Hybrid skulle testes.En ting er at køre den, det er nemt nok, men alt det elektronik der er …. Det tager nok lidt tid før jeg kan det hele, men det er ganske enkelt genialt. Smart start, man trykke bare på en knap, så starter den, hvis man husker at træde på bremsen samtidigt. Man kan slet ikke høre den starte, for den starter altid på elmotoren. Når man vil åbne døren, så tager man bare fat i håndtaget(hvis man husker at have “nøglen” i lommen), så åbner døren. Når man skal låse, holder man bare en finger på to striber, der er er på dørhåndtaget, så låser den. Sådan kunne jeg blive ved med finesser, men det vil jeg ikke trætte dig med.

Vi valgte at køre til Svaneke, fordi der foregik en masse i byen.

Vi parkerede ved havnen og gik så op i Brænderigænget.

Så går vi

Vi startede ved Hønseskidningen

Lige før hønen gik i ringen. Den sked på nr. 66

Fortsatte op til Pakhuset hvor der var Julemarked, det er ikke så stort, så vi  gik hurtig videre op til Torvet. Her var der gang i bolsje fremstillingen

Og ja, der var smagsprøver.

Vi fortsatte ind til Pernille Bulow for at se at par unge glasblæsere arbejde.

På vej videre
Åh blomster….

Turen gik videre til havnen og Karameleriet (der var også smagsprøver her)

Yulia købte en stof engel til vores juletræ, en tradition hun startede sidste jul

Det var også et enkelt juletræ på havnen

Ikke det flotteste træ..

Og så gik turen videre til Baltic Sea Glas, hvor vi var de eneste på stedet, udover en sælger og to unge glaspustere. Her tog Yulia en masse billeder. Vi kørte så til Gudhjem, og igennem en total mennesketom by !!!

Hjem til en dejlig frokost med varm fiskefilet og et lille glas med “vand”…

Eftermiddag er blevet til afslapning for mig, OG nemlig, dansk for Yulia. Hun starter allerede på mandag på DU modul 3.5. Det er der afsat 9 måneder til skulle undervises i, forståeligt nok, for man som kursist består det, svarer det til Studentereksamen i dansk. Så jeg behøver vist ikke sige hvad målet er?

I morgen har Yulia en privat elev til russisk undervisning, hvorefter vi tager en tur i Nylars Rundkirke. Senere er det planen, at den gamle bil skal gøres færdig til aflevering på mandag, og så skal vi til Julemarked på Rønne Theater.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *