Man har en plan….

Man har en plan til man laver en ny. Det var meningen jeg skulle have klargjort bilen til aflevering i dag, støvsugning, tørre af indvendigt og så i bilvaskemaskinen, men det springer vi over, da regnen siler ned, og har gjort hele dagen. Så det må vente til i morgen, hvor der loves sol og tørvejr om formiddagen. Det passer fint, for jeg kører Yulia til FVU kl. 9:00, og så fortsætter jeg til Rønne. Så det bliver bussen hjem igen, når bilen er afleveret.

Vi har i formiddags været i Nylars Rundkirke til “De ni læsninger” fremført af Nylars Koret, der også sang en række forskellige gamle og nye salmer. Vi holder meget af at høre koret synge. At der så også var Kirkekaffe med hjemmebag bagefter,  gjorde ikke besøget dårligere….

På vej hjem var vi lige i Netto for at købe de sidste ting til museets Julefrokost i næste uge.
Frokosten er indtaget, Yulia læser og jeg har sat over til aftensmaden – brunkål.

Dagen går på hæld, regner er ophørt, brunkålen spist og Yulia har ryddet op i hendes papirer. Som du ved, skriver jeg ofte hvor flittig hun er til at læse, i dag er det også gået op for mig, at hun skriver meget, rigtig meget. Hun kom med brugte kuglepenne, skrevet op siden i sommer. Se og tæl selv

Brugt på de sidste 5 måneder og de ER tomme….

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *