Jeg er chokeret…

Dagen startede som jeg skrev i sidste blog indlæg, med at jeg kørte Yulia til FVU undervisning. Kørte hjem igen, hvor jeg gik i gang med at støvsuge og rengøre bilen indvendigt, i det gode vejr. Det tog en times tid, hvorefter jeg kørte til Rønne for at få vasket bilen. Da det var overstået kørte jeg til Peugeot i Rønne for at aflevere bilen.

Jeg fremlagde denne blanket, og bad om en underskrift på, at de havde modtaget bilen

Klar til underskrift

Som du kan læse, kvitterer de for modtagelse af bilen, ikke for fejl og mangler, som et FDM testcenter skal undersøge bilen for. Men gudhjælpemig, de ville ikke underskrive fordi de ville ikke risikere, at skulle betale for fejl på bilen. Det forsøgte jeg at overbeviste dem om, at det var ikke det de kvitterede for. Den fes slet ikke ind.

Så jeg forlod stedet med alt. Ringede til Peugeot Finans og forelagde dem situationen. Svaret fra dem var, at naturligvis skulle de kvittere for modtagelsen. De ville ringe til dem og forklare, at det skulle de. 20 min senere ringede Peugeot Finans tilbage til mig, dybt rystet “De vil ikke”. Så jeg lavede den aftale, at jeg tog et billede af bilen foran forhandleren, gik ind og aflevere alt det jeg skulle, uden et ord, og så sende billedet af  bilen foran forretningen, for så skulle de nok tage affære…

Hold helt kæft siger jeg bare, sig mig, gad vide hvem Koring(ejer af forretningen) tror han er. Det er velkendt på Bornholm, har jeg fundet ud af, at det er et skodfirma. Men bilen blev afleveret og Peugeot Finans har kvitteret for modtagelsen.

ALDRIG MERE PEUGEOT I RØNNE.

Nu er frokosten på bordet, solen skinner, så nu ser vi lyst på resten af dagen.

Resten af dagen forløb ganske fredeligt, men sådan en idiot er svær at få visket af tavlen.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *