Bedre humør

Som jeg skrev i går, blev dagen fredelig trods oplevelsen med Peugeot, da oplevelsen blev flyttet til en anden del af hjernen, nemlig skraldespanden.

Om eftermiddagen kørte vi en tur til Arnager for at nyde solnedgangen efter denne dejlig solrige dage. Det var rimelig koldt med en strid vind og kun 3 gr. varme, men vi nød turen og den smukke solnedgang.

Som vi så solnedgangen

Men inden ville vi gå en tur på stranden, men det var ikke muligt på grund af højvande, der var slet ingen tør strand. Så Yulia kravlede lidt rundt for at tage nogle billeder, se selv “kravlenissen” i aktion

Først op ad trappen på en skråning
Så op på toppen. Der var lige noget der skulle fotograferes.

I dag skal hun ved middagstid til Rønne for at tage en serie billeder af en af hendes veninder fra sprogskolen. Nu er hun meget spændt på hvordan det vil gå. Hun vil bruge mit digitale spejlrefleks kamera, så her til morgen har der været en intens undervisning, lige præcis til denne opgave. Yulia har tidligere brugt det, til disse billeder, fra Juleskydningen med Bornholms Sortkrudtskytter

Alle billeder er uredigerede.

Jeg er meget sikker på hun får taget nogle rigtig gode billeder.

Jeg er så småt ved at finde ud af hvordan det meste af elektronikken virker i vores bil. Til trods for påstand om det modsatte, er det lykkedes mig til opkoble Android Auto til bilen. Det gør, at jeg kan bruge den app jeg bruger som kort, når vi skal finde vej. Det er en app der hedder Waze, har du den ikke på din mobiltelefon, skal du se at få den. Den er fremragende og den bruges world wide. Prøv den.
Men også de andre ting jeg har på min mobiltelefon, kan jeg nu betjene fra bilens store medieskærm.  Toyota forhandleren blev temmelig glad, da jeg fortalte ham hvordan man skal gøre !!

Yulia er nu i gang med at læse til DU modul 3.5 her er ingen tid til en pause, dertil at hun alt for dynamisk.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *