Dovnedag!!

2. Juledag har været en rigtig dovnedag, udover at have spist morgenmand (kl. 9:00) blev der sat en tøjvask i gang, set film i tossekassen, været i Vestermarie Brugs efter mælk, så jeg har ikke lavet en brik i dag, også fordi det er Yulia, der har kørt os rundt. Yulia syntes det er helt ok, at jeg tage en total slapper i dag.

Hun har som sædvanlig været flittig med at lære dansk. Jeg tænker sommetider på, at det ender med hun bliver bedre til dansk end jeg er !!

Vi kørte dog den korte tur til andedammen fordi vi havde lidt tør brød til ænderne. Efter de havde spist gik vi en tur i området.

Så er der mad

Ok, så kommer vi

 

 

Resten af dagen var bare hygge, snak og lidt læsning, indtil kl. 17:00 hvor vi(Yulia) kørte os til Rutsker. Vi var blevet inviteret til Fassel og Jonna for at spise – og så måske også for lige at se, hvor stor Simba var blevet. Hun(d) var blevet meget stor og fræk. Jonna havde hendes 2 hunde med, og Simba drillede dem konstant. Hun har krudt et vist sted…

Vi havde en hyggelig aften. Da vi kørte hjemad begyndte det at regne, men det slog hurtig over i slud. Det blev dog ikke til mere end det.

Vi sov længe i dag, har lige spist morgenmad. Så vi tager en lille slapper, skriver huskeliste, og skal så ud og handle lidt, dels til i morgen hvor vi får Connie og Flemming til middag. Så er der jo også lige en Nytårsaften der skal klares !

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

P.S. I dag for 9 år siden, lå der 81 cm sne på vores havebord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *