På Politistationen

Puha siger jeg bare, sikken en nat vi havde, mest mig. Jeg har hostet hele natten, og også hele dagen, så det er lige før lungerne hænger ud af munden. Heldigvis er Yulia gået fri, indtil nu da.

Så jeg har brugt dagen på ØmKærligPleje, på mig selv. Yulia har brugt en del af dagen på at læse dansk. Ellers var var vi omkring middagstid lige en tur på Politi Stationen. Yulia skulle have taget biometri i forbindelse med ansøgningen om forlængelse af Opholds- og Arbejdstilladelsen. Så hun blev fotograferet, og fik taget fingeraftryk.

Vi har været på Udlændingestyrelsen hjemmeside og udfyldt en ansøgning. I den forbindelse skal jeg IGEN indsende dokumentation for, at det indbetalte gebyr til kommunen stadigvæk er låst i banken. Det ved de allerede, desuden skal jeg indsende dokumentation for vi har en passende bolig. Den blev godkendt for 3 år siden, og vi bor på samme adresse, sååååå – der er så mange ting vi almindelige mennesker ikke forstår. Denne  gang skulle jeg ikke dokumentere jeg havde “en passende indtægt” – det fatter jeg hvorfor ikke –  der er så mange…………

Men nu er alt sendt til dem, og så venter Yulia bare på den nye opholdskort. Det kan tage op til 7 (syv) måneder !!!!! – og man kan først søge nyt 3 måneder før det gamle udløber – der er så mange……….

Vejret har været deprimerende i dag, en tæt tåge har ligget over solskinsøen hele dagen, og det er aldrig blevet rigtig lyst.

Lige nu har Yulia gang i en Skype snak med hendes mor, så jeg benytter lejligheden til at skrive min blog.

I går sendte jeg en stak uopfordret ansøgninger for Yulia, til forskellige uddannelses institutioner og gymnasier. Så må vi ser om det bærer frugt. For her på øen, er der intet arbejde til hende, for det eneste sted hvor hun kan udnytte hendes uddannelser, og som hun er godkendt til af Undervisningsministeriet, er på gymnasier, og her på øen skal der igen afskediges lærer på Campus Gymnasie linje.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *