Igen igen….

Fredag var dagen hvor TV2 Bornholm igen kom på besøg. De skal lave en udsendelses række, der formentlig får titlen “Hvad gemmer museets depot”. De besøger en række museer på øen, hvor de(jeg) har udvalgt nogle ting, som jeg så fortalte historien om. Det skal lige siges, at tingene aldrig har måtte været udstillet før. Jeg fandt 5 spændende ting frem, researcheren og fotografen udvalgte, med min hjælp 3 af dem. De blev gennemfotograferet, ligesom der blev lavet optagelser fra vores depot – uha – det rodede lidt. Samt et interview med mig, ikke det bedste jeg har lavet.

Lyset skulle være i orden
Næsten klar til interviewet

På fredag kommer programmets vært, hvor der så skal laves en optagelse mere. Jeg ved ikke hvornår det skal sendes, når jeg ved, skal jeg nok advare dig her.

I dag har vi begge været mere aktive sammen, vi sov godt nok længe. Efter morgenmaden kørte til andedammen med lidt tørt brød. Ænderne kommer normalt flyvende når man rasler med plasticposten. I dag kom de svømmende i adstadigt tempo. Jo, de spise da, nok mere af høflighed, end af sult. Der måtte havde været andre med mad til dem før os. De sloges heller ikke om brødet. Nå pyt de spiste, og vi gik en lille tur på O-ringen “Den grønne ring” et utroligt spændende område.

Frokost, små syslen som tøjvask og anden kedelig rengøring, men det skal jo gøres. Midt på eftermiddagen kørte vi til Onsbæk Strand hvor vi gik en lang tur på stranden, og igennem skoven på vej tilbage. Vi fik rigeligt med frisk luft på turen.

Frisk vind fra sydost
En varm hue og dybe lommer er godt at have sådan en dag.

Aftenmaden er lavet, den står og småsveder i ovnen på 200 gr. Nemlig fyldte peberfrugter. Rødvinen dertil smager ganske udmærket 🙂

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

P.S. I morgen bliver en travl dag, med en masse punkter på agendaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *