Tilflytter Qvinder.

I dag søndag spiste vi igen sen morgenmad, efter Yulia havde lavet hendes sædvanlig morgengymnastik. Efter morgenmaden læste jeg nyheder og Yulia øvede Dansk. Så kørte vi til Vestermarie kirke til vores sædvanlige søndags gudstjeneste. Yulia holder meget af præsten, og det at synge Danske salmer.

En koncentrer chauffør på vej hjem

Til middag have Yulia 1½ times Skype undervisning og jeg hyggede mig med en NCIS LA .

Kl. 14:00 kørte jeg Yulia til søndagsmøde i Facebook gruppen “Tilflytter Qvinder Bornholm”. De havde været 20 qvinder til mødet og en journalist fra DR Bornholm, havde også været der, hun ville lave en artikel til deres Facebookside. Yulia var den eneste “ikke danske qvinde” til mødet, og hun fik en klapsalve, efter hendes præsentation, p.g.a. hendes gode danske sprog.

Vue over en del af forsamlingen
Yulia fik en ny veninde. De talte sammen i næsten 2 timer

Jeg hentede hende kl. 17:00, var en tur ud og handle lidt, hjem og i gang med aftensmaden. Farseret aubergine, den er klar om lidt

Dagen middag

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *