Dagen gået godt

Intet lavet, og dermed heller ikke ødelagt noget.

I formiddags var jeg til Budget møde med Formand og Næstformand, de havde ændret i mit Budget, hvilket de havde ret til, mente de. Jo tak, de har ikke forstået en skid af hvordan et Budget er skruet sammen. Der var en masse fejl, så nu har jeg brugt det meste af eftermiddagen, på at rette det til, så det passer. Det er så tungt det her, siger jeg bare……

Til middag tog Yulia til FVU undervisning, og da hun kom hjem midt på eftermiddagen kørte vi en tur til Villa Nova, for en gåtur i skoven og ned til stranden. Det var sk… koldt, så vi vendte hurtig om og gik tilbage.

Der blev skruttet noget i vinden

Middagen er spist, hasselback kartofler og grillet marineret kylling filetter. Så nu er der kun lidt sofa-hygge-tid tilbage i dag. I morgen er kalenderen tom for at begge, så gad vi hvad vi finder på af tossestreger !!!!

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *