Jeg vil ha’ frost og sne

Det kan godt lyder underligt med det ønske, men jeg er træt af gråvejr og regn næsten fra morgen til aften. Så hellere en frostklar dag med sol og sne, det kan man forholde sig til. Det her andet vejr, er til at blive deprimeret over.

I dag har Steen været her. Yulia har undervist ham en time i russisk, og han har undervist hende en time i dansk – dyt dyt ska vi byt…..

Jeg har brugt tiden til at gennemgå de rettelser FU har lavet i mit Budget. Som ventet var der mange fejl, fordi de ikke aner hvad der sker på museet, og så har de slet ikke økonomisk forstand, nok til at lave et budget. Som jeg skrev i går, så bliver vejen stejlere og stejlere !!!!

Jeg har i morges taget min ugentlige Trulicity injektion, målt blodsukker og været på vægten. Bloksukkeret var o,2 højere end i sidste uge, hvilken ikke nødvendigvis betyder noget. Det bedste var, at jeg nu på 10 uger har tabt mig 7 kg. Et stille og roligt vægttab, som både kan ses og mærkes. Så må jeg bare bide bivirkningerne i mig, hvilket jeg også gør.

Vores brødrister er ved at være færdig. Varmelegemet i midten varmer snart ikke mere. Da jeg så så, at en landsdækkende isenkræmmer kæde havde en Philips brødrister på tilbud, hvis man er medlem, hvilket jeg er, med en rabat på 400 kr. Tjekkede på kædens hjemmeside, at vi kunne købe den i den lokale forretning. Så vi kørte dertil. En sælger havde set os, men hun blev ved med at snakke privat med en veninde. Da de endelig var færdige gik hun, så jeg måtte kalde på hende. Hun kom tilbage, og jeg spurgte til den pågældende brødrister. Svaret var “Den fører vi ikke her”. Hvortil jeg sagde “Jamen på kædens hjemmeside står der, at I har den”. Hvortil hun svarede “Vi fører ikke Philips varer her” Hvorefter hun vendte om og gik.
Hold kæft siger jeg bare, magen til arrogant, snobbet og overlegen sælger, troede jeg simpelthen ikke fandtes. Så vi gik uden brødrister.

Vi blev enige om ALDRIG at sætte vores ben der mere. Det er nemlig ikke første gang, jeg har været ud for en noget lignende behandling. Jeg havde ellers besluttet mig for ikke at nævne hvilken kæde det er, men jeg sidder og bliver mere og mere vred, så du får det – det er IMERCO i Rønne

-og om lidt er maden klar.

Pas godt på dig selv og dine (og handle aldrig i IMERCO i Rønne) – det gør vi nemlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *