Regnskabets time…

Tak for en herlig solskins dag – det meste af dagen. Man bliver helt i godt humør, når der ingen grå skyer er at se, og solen skinner livgivende.
Formiddagen blev for mit vedkommende brugt til at rette museets hjemmeside lidt til, nu da vi er kommet ind i 2020, og Yulia tja jeg behøver vel ikke sige hvad hun lavede.

Sidst på formiddagen kørte vi på museet, tændte for varmen på mit kontor, og gik så en meget lang tur på Galløkken, i det dejlige solskinsvejr. Det kom der lidt billeder ud af

Den nye krydstogthavn og den nye badestrand
En lidt anden vinkel fra Yulia’s billeder
Solen var stærk, men også dejlig

Undervejs så vi dette, jeg tror det er en slags svamp. Har aldrig set det før, er den nogen, der kan fortælle mig hvad det er ?

Svamp eller ?

Vi gik helt ud til det vinterlukkede Fredensborg Badehotel, hvor denne nedgang til stranden ligger, med diverse “pit-stop” undervejs

Der er langt ned – og op!!!

Turen gik tilbage til museet, hvor jeg fik en snak med de to folk fra kommunen, der går og fælder træer på museets grund, således at det fredede voldsystem nu langt om længe tydeligt kan set. Jeg glæder mig til de er helt færdige.

Her bliver mere åbent nu

Ind på det varme kontor og printe en masse bilag ud til, regnskabet og så hjem til en dejlig sen frokost.

Yulia har hele eftermiddagen (3 timer) har Skype undervisning, og jeg er næsten blevet klar med regnskabet, så bilagskontrollanter kan gennemgå det. Det nåede op på 416 bilag !

Om lidt når Yulia er færdig, skal vi lige en tur til Rema1000, da køleskabet på nærmeste er støvsuget. Hjemme igen, maden er sat over, hakkebøf omviklet med bacon, Pommes Rösti, ærter og bearnaise sauce.

Så blev det sofa tid.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *