Uheldig vampyr

I går gik vi en dejlig tur i Robbedale skoven på en times tid. Der var så stille og næsten ingen vind, men lidt sol

Der var lige nogle kogler der skulle fotografers

Der var ikke så meget spændende at tage billeder af, så vi måtte ty til et selfie, ved selvfølgelig ikke om du syntes det er spændende 🙂

Skov selfie

I dag stod jeg tidligt op, for at være den første på hospitalets blodtapning, da jeg har tid til besøg hos diabetes sygeplejersken midt i næste uge. De åbner kl. 08:00 og jeg tjekkede ind kl. 07:41, fastende, som nummer

Nummer 1

MEN jeg var ikke den første der kom ind til blodtapning, men nr 4 !!!! – jeg forstår ikke rigtigt deres nummersystem. Desværre var jeg ikke så heldig med hende ,der skulle tage blodprøven, da hun havde fedtet rundt med nålen en 4-5 gange, uden at der kom blod, bad jeg hende stoppe og i stedet tagen prøven fra min hånd. Her kan man nemlig se blodårerne. Så det gjorde hun. Det gør lidt ondt, men hellere det, end at blive anvendt som nålepudde. På grund af hendes gentagen stikken havde jeg forventet en fuldstændig blodunderløben arm – men nej der er intet at se, ganske enkelt fordi hun ramte slet ikke venen !!!!

Allerede inden middag fik jeg en mail fra minsundhedsplatform.dk
Den har jeg aldrig hørt om før, da jeg så gik ind på den, lå alle min prøvesvar fra blodprøven !! Der var i alt 9 forskellige ting, der var blevet testet. Kun mit blodsukker var ikke helt i orden, men det er faldet noget siden sidste test for 3 måned siden, så jeg er godt tilfreds.

Så kender du ikke denne platform skulle prøve at logge ind på den med dit nemId.

Aftenmadden, wook er indtaget, jeg skriver her og Yulia – ja det ved du allerede.

Har lige tjekket min kalender, det er helt underligt, der står intet før på søndag. Det skal jeg lige vende mig til.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

P.S. Lige en lille sød en

 

 

 

2 meninger om “Uheldig vampyr”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *