Meget lidt aktivitet..

Når man ikke er vant til at være alene, så er her meget stille på matriklen, og dagen bliver derfor hurtig ensformig og kedelig. Men så må man jo bare lavet et eller andet – så det gjorde jeg.

I går tog jeg fat på at rydde op, og vaske under vores køkkenvask, der bliver hurtigt lidt nusset, så det fik en ordentlig omgang, og samtidigt blev der sorteret ud i det der var.

Efter effektiv rengøring

Jeg havde endnu en rigtig dårlig samvittighed, som jeg nok ikke er alene om at have, er jeg?
Nemlig ovnen. Den så ikke så pænt ud, så lørdag morgen smurte jeg den ind i natron og sprayede vand på, som jeg lod side til søndag formiddag. Så gik jeg ellers i gang med varmt vand, grydesvampe og knofedt. Og efter en ½ timers skrubben og vasken, fik jeg en ganske flot ovn ud af det, syntes jeg da selv

Efter effektiv rengøring.

Stormen har som sagt været temmelig voldsom, så søndag morgen måtte jeg ud i haven for at hente det cover, der dækker vores grill. Det var bundet rigtig godt fast, men tilsyneladende ikke fast nok, for her lå det

Langt ude i haven

Søndag morgen ringede Yulia for en lille morgen snak, inden turen gik med bus og Metro, tilbage til Helens lejlighed. Skifte tøj, og videre nordpå til Olga og Olegs Dasha(Sommerhus). Dels for at besøge dem, men også for at hente nogle af hendes ting, hun har opbevaret der.

Olga og Olegs sommerhus.

Som du kan se, er der næsten ingen sne. Da vi var der sidste år, også i februar, lå der ca. 1½ meter sne.

Når man færdes rundt i Moskva, så går man rigtig mange skridt og kilometer, jeg var selv en dag oppe på 12 km. Her ser du hvor meget Yulia gik i fredags, da hun var på Konsulatet for at få nyt pas, plus en masse andre ting

10.100 skridt svarende til 7,81 km. Forbrændt 521 kalorier og en højdeforskel på 42 meter. Det er mest ned i Metroen, den ligger somme tiden dybt nede.

Søndag eftermiddag tilbragte jeg i slapper mode. Skrev lidt her, gad ikke glo på fjernsynet. Talte/skrev en del gange med Yulia, når der var forbindelse. Læste lidt, drak god kaffe samtidigt. Var en kort tur i byen, for at handle lidt mad ind, ikke det store men lidt skal jeg have og spise. Var en tur på museet for at se, om alt stod vel til – det gjorde det.

Så de lokale nyheder på TV2 Bornholm i går aftes, ikke så meget nyt, det er jo en stille agurketid for pressen på Bornholm.

I dag skal jeg tur på museet og havde printet regnskabet ud, for i eftermiddag skal bilagskontrollanterne, gennem regnskabet før Generalforsamlingen. Der er godt nok mange bilag, men alt er der, så det vil ikke tage så lang tid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *