Hverdag igen

I går sov vi lidt længere end vi plejer, da én af os var mere træt end normal. Men så blev vores morgen ritual det samme som altid. Jeg har nu godt nok holdt det alene, men Yulia savnede det og morgenmaden !

Det blev også store-udpaknings-dag. Der var en masse gaver med hjem fra besøget. Til mig var der ikke uventet et par af de rigtige gode vodkaer fra svigermor og svigerinden Tanja. Hun havde også købt lækre varme sokker til mig, sokker som jeg ikke har kunnet finde i Danmark. Se bare her

Sokker af fra venstre – uld, ged og kamel

Derudover var der en masse andre ting, her lagt op på gulvet

Sokkerne, plus et par fra Yulia, og nogle til hende også. Diverse krydderier, 2 slags rosiner, abrikoser, chokolade, blandende nødder, 2 flasker vodka, af mit favorit mærke og en bog “Den hemmelig bog” hvori blandt Bornholm er beskrevet, så nu skal der holdes højtlæsning af Yulia, da den er skrevet på Russisk. Den glæder jeg mig til “at læse”.

Da det var overstået og alt lagt på plads, kørte vi en tur til Robbedale for at gå en langt tur i skoven. Yulia trængte til frisk luft, for det er der ikke så meget af i Moskva. På turen fik jeg fortalt hvad hun havde oplevet på turen. Hjemme igen, forsvandt hun i på hendes studer kammer, efter en kop kaffe, for at læse dansk. Jeg tændte for radioen og havde nogle QSO’er. Nu har jeg på 1 måned kørt 319 QSO’er (kontakter med andre radioamatører) i ikke mindre end 43 lande, af dem kan jeg nævne Japan, Tyrkiet, Grækenland, Island, Gibraltar, USA, Kuwait plus stort set alle lande i Europa

Klokken 16:00 havde Yulia Skype undervisning og jeg havde på samme tidspunkt bestyrelsesmøde på Almegårds Kaserne. Dagsordenen var ret så tyndbenet, så havde det ikke været for at Fassel havde nogle meget nærgående, og korrekte spørgsmål til blandt andet formanden for Kastellets Venner, var det blevet et kedeligt og meget kort møde. Jeg var hjemme før Yulia var færdig med Skype kl. 18:30 hvor den stod på lidt aftensmad, og resten af aftenen gik med hygge, kaffe og snak.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

2 meninger om “Hverdag igen”

  1. Kan du komme nærmere ind på hvad det morgen ritual indeholder….? (gnæk gnæk….)

    1. Gerne, der indgår morgengymnastik og et dejligt morgenbord, med ting som vi hver især kan lide at spise…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *