Fredelig lørdag

Det blev en arbejdsom men også fredelig lørdag. Vi sov længe og efter Julia’s sædvanlige løbetur og vores morgenmad, gik turen til Rønne for at handle ind til grillaften, med Connie og Flemming. En tur på biblioteket efter lydbøger med tilhørende trykt bog, så Julia får mere dansk i ører og øjne samtidigt.

På vejen hjem ville Julia lige tage nogle billeder af åkanderne ved Østre Ringvej

Hjemme gik jeg i gang med at slå græs(ukrudt) og Julia gik i gang med diverse huslige sysler. Hækken, eller noget af den fik jeg også klippet. Så blev der dækket bord på terrassen og klargøring til grill.

Det blev en rigtig hyggelig dag som det kan ses her

Hygge på terrassen

Efter en lang hård uge var vi alle trætte, så da Connie og Flemming kørte tidlig hjem, kunne vi lige nå til Antoinette Stranden for at få solnedgangen med

Solnedgangen nydes
De var hvad vi så

 

Pas godt på dig selv og hinanden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *