På kanten…

Så er vi på kanten af en ny uge her på Solskinsøen. Vores turister elsker solen og varmen, det kan man ikke sige bønderne gør. Der tales allerede nu om adskillige konkurser. Dels på grund af manglende vækst i korn, men også manglede græs, så de er nødt til at begynde at fodre med vinterfodret. Det er en meget uholdbar situation for øens bønder.

Men hvad har vi foretaget os i dag. Tja – vi sov igen længe i dag, lige til klokken 8. Så stod den på løbetur og morgenmad, alt som normalt. Der blev så vasket op efter gæsterne i går, puslet lidt i huset, hvorefter vi kørte til øens største loppemarked på Svaneke Stadion. Se blot her ved indgangen 10 minutter før portene åbnes

1000 vis af folk ventede

Vi gik et bestemt sted, der hvor der blev solgt billede og malerier. OG Julia hun fandt 4 stk. som hun gerne ville have. Jeg måtte så i gang med at prutte om prisen. Specielt et ville hun have, men de forlangt 200 kroner for det, og det ville vi ikke give. Så jeg pruttede og efter ganske få minutter fik jeg det for 75,- kroner, så kørte vi hjem med gevinsten. Vi fik også et af Lars Swane,  fra den kendte Swane familie, et vi gerne vil have vurderet.

Der ledes

Vi kørte igennem Aakirkeby, fordi Julia villa tage nogle billeder af åkanden i en lille dam. Lille var stikordet, der manglede ca. 50 cm vand i den, så åkanderne var i en sørgelig forfatning.

Åkandefotografering

Hjemme igen blev haven vandet. I går tog vi 19 tomater og der er mindst 20 gange så mange endnu. Agurkeplanten giver ikke mere, den er færdig. Det var lidt endnu inden der er peberfrugter.

Så blev til lidt afslapning i haven inden grillen blev startet og en dejlig grillmenu blev spist.

Afslapning. Julias fantastiske øje for situationer.

Lige nu taler Julia med hendes mor på Skype og om 10 minutter kører vi til Gudhjem for at gå i biografen.

Altid 3. række nr. 3 og 5

Efter filmen tog vi dejlig spadser tur i Gudhjem, vindstille og dejligt varmt.

Ingen smukke blomster undgår Julia.
Selv ikke jeg udgår…
Solen på vej ned
Endnu en smuk aften på Solskinsøen

Pas godt på dig selv og hinanden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *