Ingen blog idag.

Som bekendt har man et standpunkt til man tager et nyt, og sådan et har jeg taget her i aften.

Dagen i dag har ikke givet anledning til noget der er værd at skrive om, så derfor besluttede jeg ikke at skrive. Men altså, da jeg kom hjem fra arbejde kørte vi til Villa Nova Stranden for at bade og svømme. Da vi kom til parkeringspladsen vendte vi om, der var så mange biler at vi opgav, og heldigvis for det. Vi kørte til et sted hvor vi før har været, men aldrig badet, der var ikke et øje på stranden, og sikken en badestrand. Den beholder vi for os selv, hvor den var.

Efter aftensmaden, der var grill med diverse grillede grøntsager, besluttede vi os for at køre en tur til Nørrekås lystbådehavn, fordi her var så varmt, 24 grader, så vi tænkte at ved vandet måtte det være lidt køligere – det var det så ikke. Det blev til en dejlig times tid men skønne scenerier og dertil hørende billeder. De kommer om lidt. Vi lige nævne at nu kl. 22.50 er temperaturen udenfor 20 grader og her i stuen 29 grader, og det til trods for alt hvad der kan stå åben gør det.

Måske en havfrue !
Vi tænker også på sikkerheden 🙂
Vandet var spejlblank
Og så gik solen ned.

Pas godt på dig selv og hinanden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *