Endnu en hård arbejdsdag!

Den bedste overskrift i dag ville have været “Ditto” Fordi dagen i går, fuldstændig lignede onsdagen, og så dog alligevel ikke.

Sent op, morgenmad, Yulia forberedte sig til morgenens undervisning kl. 8:30 og da klokken blev 9:00 kørte jeg på museet, for der mangler stadigvæk meget, og så skulle Samfundstjeneren møde ind kl. 10:00 – men det gjorde han ikke, så nu har jeg kontaktet Kriminalforsorgen, for at høre om der er noget jeg ikke ved !!

Så jeg gik i gang med skære de billeder ud, som jeg i går klæbede op på træpap. Bestilte nogle varer på nettet, større latex handsker, dem vi fik var ikke store nok til mandehænder 🙂
Skrev nye skilte som blev printet ud, altså en “kontor dag”. Var i byen for at hente den bestilte hånd sprit, og noget smart, som jeg vil vise dig i morgen, glemte at tage billeder af det.

Jeg var hjemme igen kl. 14:15 hvor Yulia var i fuld gang med dagens anden undervisnings lektion. Da hun var færdig havde vi lige en time, inden hun skulle have en Skype lektion, så vi kunne lige nå en tur til Villa Nova og se på Østersøen, den så sådan ud i dag

– og så er resten en gentagelse af i går 🙂

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *