Så blev det en dårlig mandag

Hvorfor nu det, jo det var jo i dag vi var blevet stillet i udsigt, at vi kunne åbne museet, min i stedet for fik vi en lang uforståelig næse. Uforståeligt fordi Bornholms største indtægtskilde er turisme, og den ville de ikke åbne for, så igen må Bornholm og andre turist steder holde for, og så lige på 75 års dagen for de sovjetiske bombardementer af Bornholm….

Efter morgenmaden kørte vi en tur sydpå, for at nyde det dejlige vejr og solen. Første stop blev Østre Sørmarken. Her gik vi den korte tur ud til havnen.

På vej ud til havnen
Den er ikke ret stor

Vi kørte videre til Dueodde hvor vi gik de 758 meter ud af træbroen ud til stranden

På vej ud
Næsten fremme nu

Der var ikke ret mange mennesker på stranden, selvom det var et utroligt smukt vejr, og næsten ingen vind

En enkelt strandgæst fangede jeg dog

Man kan godt se, at vi går mod sommer da skyggerne bliver kortere og kortere

To mennesker på en strand….

Så gik turen de 758 meter tilbage, Yulia tog sko og strømper for at mærke sandet og varmen fra det. Det betyder også, at man får masser af sand imellem tæerne(også da vi kom hjem) så der måtte lige en “rengøring” til

Sidste bænk inden bilen

På vej hjem var vi lige en kort tur i Rema1000 for at handle ind til aftensmaden, da jeg fik en ustyrlig lyst til grill..

Hjemme igen nød vi en kop kaffe og senere en lille frokost

Kaffe og honningkage

Når jeg nu fik den lyst til grill, betød det også at jeg måtte finde højtryksrenseren frem og vaske grillen så den blev klar. Det er noget være griseri med alt det vand man får tilbage på sig, så jeg havde taget passende tøj på.

Færdig arbejde, så skulle den bare lige tørre

Da grillen var tør og vi var sultne blev der lagt et par tykke pølser, et kyllingebryst, et løg, en snack peber, en halv tomar og en stor kartoffel på grillen og sammen med den hjemmelavede kold kartoffelsalat, blev det måltidet på årets første grilldag. Det smagte himmelsk sammen med lidt rødt i glassene.

Så er grillen startet
Lidt behageligt måske !!

Det var rigeligt mad til os, så bagefter slog vi mave i de magelige havestole, inden turen gik ind til aftenens TV Nyheder.

Da de var overstået, både de nationale og de lokale, gik vi begge i arbejds mode sammen med en kop kaffe, indtil det blev tid til lidt sofahygge.

Pas god på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *