Mærkelig dag på mange måder

Mandagen blev jo meget anderledes and jeg havde forventet det, men sådan er det når der politik i erhvervslivet, og specifikt turisterhvervet. Selv mod dumhed kæmper Guderne forgæves.
Jeg var dog på museet, da min virksomhedspraktikant kommer fra i dag af, hver mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 10-12. Det blev aftalt på et møde med Jobcentrets medarbejder på et møde på museet.

Efterfølgende havde jeg møde med formanden. Det var, for ham, ikke et særlig rart møde. Da jeg havde nogle ting jeg absolut ikke længere kan acceptere omkring det der sker på museet. Jeg vidste det ville sætte ham i en kattepine, men nu er han engang formand, og så kan der komme denne slags sager som han skal tage sig af. Om der kommer noget ud af det, tvivler jeg ret meget på.

Jeg var hjemme ved 14-tiden hvor Yulia lige var blevet færdig med dagen Campus undervisning, så det blev tid til en lidt sen lille frokost.

Lidt arbejde igen og så en lufte tur til Villa Nova. Tilbage til en Skype undervisning mens jeg reflekterede lidt over formiddagens møde.

Ved Villa Nova

Aftens mad, tv nyheder og arbejde for en af os, mens den anden så NCIS 🙂

De blev ikke brugt i dag – det var for koldt

Pas godt på dig selv og hinanden – for det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *