Et afgørende møde !!

Dagen startede som altid, jeg kørte på museet for at have et nyt møde med formanden for bestyrelsen, om ting der skete i tirsdag, igen fra samme person som sidst. Men denne gang var jeg meget specifik i mit forlangende, og jeg ville ikke gå på kompromis. Det forstod han godt, og jeg fik min ret, det manglede osse bare. Så nu kan jeg, og 2 gode medarbejde komme videre, så vi bliver færdig til den 8. juni, hvor vi må åbne.

Efter mødet kom de to medarbejdere, og vi gik straks i gang med opgaven. Vi kom et godt stykke vej, godt hjulpet af Lisbeths hjemmebagte grovboller og alt tilbehør som Fassel havde med. Så vi er fortrøstningsfulde og klar til at give den en skalle – det blive hårdt, men vi når det.

Yulia havde ingen undervisning, før sidst på eftermiddagen. Da jeg kom hjem talte hun i telefon med en veninde fra Moskva, de fik en lang snak som kun kvinder kan 🙂

Vi spiste en meget sen frokost, kørte en tur i Lidl og Outletten, hvor Yulia havde set nogle sommerbukser på tilbud. Det var først fra i morgen de var på tilbud, så vi må afsted igen. Til gengæld fik jeg et par meget billige sommersandaler i Lidl, så turen var ikke forgæves.

Aftensmad blev det ikke rigtig til på grund af den sene frokost, og min kvalme og sen eftermiddagskaffen 🙂  🙂

Årsagen til vi ikke har været på skovtur i dag, er at flåt sæsonen er i fuld og jeg har allerede taget to på mig. Den anden årsag er, at dagen efter jeg tager min sprøjte med Trulicity, har jeg det mega dårligt, blandt andet med konstant kvalme og madlede

Aften blev en stille og rolig aften med sofahygge, selvom solen skinnede, havde vi slet ikke den samme varme som i tirsdag, det blev dog til et kort ophold i havestolene.

Den lettere afslappet
Den totalt afslappede, med nye sandaler på.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *