Kom nu gang og åbn Danmark op

Med fare for at gentage mig selv, vil jeg trods alt skrive lidt på bloggen, da ikke alt, er det samme. Morgenen var som altid, Yulia startede med undervisning af Campus elever kl. 8:20, og jeg kørte på museet for at lave en ide jeg pludselig fik. Det var omkring museets 40 års fødselsdag den 15. juni. Jeg vil lave en særudstilling, blandt andet med avisudklip fra opstarten af museet og årene derefter. Den ville jeg lave i sammenhæng med den montre, hvori jeg har en udstilling, om de to personer der startede museet.

Den tanke fik jeg onsdag aften udførte jeg, og jeg er rigtig glad for resultatet, selvom det betød at jeg ikke kan åbne et vindues parti. Det rodede jeg bod på, ved at købe en ekstra kraftig spotpære, til at belyse udstillingen

Her et billede uden den ekstra spot

Jeg kørte ganske kortvarigt hjem, da jeg alligevel skulle i byen og handle til museet, for at spise lidt frokost, inden Yulia igen gik i gang med undervisningen igen. Jeg tog tilbage og forsatte med at arbejde et par timer, inden turen gik hjemad. Vi fik kaffe og kørte vi til Outletten, og Yulia fik nye cowboy bukser. En kort tur i Netto og så ellers hjem, så Yulia var klar til Skype kl. 17. Jeg så en enkelt NCIS, mens jeg lavede aftensmad, krebinetter med grøntsager.

Så blev tv-avis tid, som jo stort set kun var om corona situationen. Da partileder debatten startede, slukkede vi for fjernsynet, for vi gider ikke høre alt det politiske bla bla bla. Vi kan jo senere læse et sammendrag på nettet. Jeg håber de besinder sig til at museet må åbne allerede på mandag.
Så vi foretog os noget mere fornuftigt – nemlig nyde aftenen med sofasnak.

Nå ja, og så lige en solnedgang, fanget af Yulia

Fra toppen af Snorrebakken over Rønne

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *