Blæsende lørdag

Herligt – lørdag sov vi rigtig længe, lige til kl. 7:30. Solen skinnede men det blæste en ½ pelikan, pyt jeg skulle jo ikke ud – troede jeg. Efter morgenmaden begyndte jeg at få trækningen i det ene ben – golfbenet 🙂 Men jeg ville ikke køre til Rø, da det som sagt blæste ret meget. På Bornholms Golfklubs bane lige udenfor Rønne, blæser det som ofte ikke så meget, pga de mange træer banen er omkranset af.

Så jeg bookede en tid kl. 10:15 og jeg tog straks afsted. Yulia begyndte at give feedback til hendes sidste undervisning, samt test karakterer.

Jeg gik 18 huller på lige knapt 3 timer, blev lidt forsinket på de sidste 9 huller af to damer. Pga corona må vi ikke “gå igennem” som det hedder så jeg måtte pænt vente. På den anden side gav det mig også lidt luft 🙂

Min runde så sådan ud på min app på telefonen, som sidder fast på min golfvogn, og dermed måler den ikke når jeg går på greens og putter, så der skal tillægges ca. 1 km.

7,95 km plus det løse

Det er ca. 6 år siden jeg sidst spillede her, så jeg skulle blandt andet vænne mig til de utroligt langsom greens, i Rø er de meget hurtigere. Men ellers havde jeg 3 dejlige timer og med et godt resultat, 3 point bedre end mit handicap. Mit scorekort ser således ud

Mit scorekort – 39 point til mit handicap skal jeg have 36 point og jeg kom 9 slag under 100 slag

Hjem til en velfortjent frokost og sofahygge. Det var nødvendigt, da kroppen sagde, at den var lidt træt.

Sidst på eftermiddagen kørte vi en tur til Sorthat Odde, Yulia ville gerne have lidt frisk luft i lungerne – skal hilse og sige at det fik hun, mere end forventet. Jeg satte mig i læ ved et af de små huse,det her her var hvad jeg så

Min udsigt

men hun gik en tur på stranden

Yulias tur

Som du kan se blæste det ret meget, så vi kørte hurtigt videre til Rema1000 for at handle til de næste par dage. Hjemme snakkede vi i telefonen med Helen, Yulias datter i Moskva. Hun må når hun har fået et digitalt pas, bevæge sig fra hende lejlighed, hen til nærmeste indkøbs sted for at handle, og så direkte hjem. Det må hun 2 gange om ugen.

Jeg sad og kiggede på en app på min telefon, hvordan flytrafikken så ud, sidst på eftermiddagen, der var ikke mange fly i luften – et enkelt fly undrede mig rigtig meget, det fløj fra Wuhan (du ved) til London. Hvordan kan London acceptere det!!

Wuhan, Kina til London, England

Jeg så også et enkelt fly fra Moskva til London, så måske åbnes der snart op CPH og til Moskva, så Yulia kan få hendes hendes nationale pas, og et nyt bankkort.

Efter aftensmaden gik vi TV Avis mode, i kort tid. Yulia fortsatte med at give test karakterer og jeg satte mig til computeren for at skrive blog. Aften sluttede som den næsten altid gør, med sovehygge og snak.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *