I dag blev æggene så brugt…

Stille morgenstund med dejlig morgenmad. Vi kørte en tur til Rønne for handle, blandt andet fedt løsende til at rengøre grillen. Hjemme gik Yulia i gang med lidt havearbejde, og jeg lavede en blanding af vand og Rodalon(til udendørs brug), hældte det i en have sprøjte, hvorefter jeg sprayede det ud over 1/3 af vores terrasse. Kom det fedt løsende i grillen, og så ellers bare lade det stor i en halv times tid.

Klargjorde højtryksrenseren og så gik jeg i gang med terrassen, som du kan se blev det slet ikke så tosset endda, selvom jeg nok skal over det en gang mere, nu mangler bare de sidste 2/3 dele. Men kors hvor blev jeg våd, specielt når grillen blev ordnet

Tydelig forskel

Så fik grillen den store tur med højtryksrenseren, og den blev så flot så flot, så vi må nok hellere prøve den til aften.
Nå man bruger en højtryksrenser bliver man “lidt” våd, så det var tid til omklædning inden frokost. Så mente vi det var tid til lidt sofahygge. Da Yulia mente at nu var det nok, gik hun i køkkenet for at bage en kage til eftermiddagskaffen – nøj den var god. Den var med kærnemælk, rosiner og hasselnødder

Rosin/nøddekage

Så blev det tid til hygge, Yulia med en bog “FLOW” og jeg med hovedtelefoner på og en NCIS 🙂

Der blev lavet salat og grillen varmet op. Nogle lækre marinerede kylling brystfileter blev grillet, til salaten og flütes. Rigtig dejlig mad, og så blev resten af dagen fortsat i hyggens tegn, det er jo trods alt søndag. Vi kørte en lille solnedgangs tur, selvom vi ikke kunne se solen, det var i håbet om vi kunne se nogle fasaner og rådyr, som vi plejer – det gjorde vi, begge dele. Vi kørte via havnen hjem, det vil sige vi stoppede for Yulia kunne taget lidt billeder, med min telefon. Hendes egen lå derhjemme, i færd med at blive tømt for billeder. Der var så mange, at der ikke var plads til flere, 3871 billeder lagde jeg over på hendes computer.

Som du kan se var der ikke megen solnedgang at se, skyer kan også være smukke

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *