Stol ikke på mænd under 100 kg.

Godmorgen på dagen hvor vi forhåbentlig får lov til at åbne museet meget snart, og ikke skal vente til den 8. juni. Specielt når man hører, at SSI har lavet en så grov fejl som de har, med hensyn til smittespredning. Så jeg håber det bedste, og frygter det værst, det er jo politiker der skal bestemme…..

Sædvanlig morgen for mig, men meget anderledes for Yulia, da der ikke længere er undervisning på Campus.

På museet havde jeg travlt med at klæbe foto op på træpapir, og bagefter spray lakere dem, det her var dagens arbejde

Klar til ophængning, der mangle dog et par tekster

Min museumsdag bliver også anderledes i dag, idet de kommer trækkende med vores kampvogn M24. Den må ikke selv køre pga kørselsforbuddet, for alle militære museumskøretøjer. Der er dog én enkelt undtagelse, idet jeg har fået tilladelse til at køre vores jûlkat fra Almegårds kaserne og til museet. Så det bliver stort, at disse to køretøjer er tilbage på museet. Så venter jeg bare på der bliver sat nye bremseskiver på Eaglen, så den kan synes og komme tilbage på museet

Yulia havde været meget aktiv i haven og indendørs – og så kom den længe ventede besked fra Udlændingestyrelsen – Yulia’s opholdskort var godkendt, og ville være på vej til hende – stor dag og hun var meget lettet.

Om eftermiddagen kørte vi en tur til Sorthat Odde, for gåturens og den frisk lufts skyld. Det blev en rigtig dejlig tur

Blykobbe å’s udmunding i Østersøen
Samme sted, men andet motiv
På vej tilbage til bilen

Vi kørte igennem skoven ved “Skovly” da bøgeskoven står så smuk og lysegrøn lige nu der. Her et lille foto stop

Blåt i grønt

Yulia tog en lille stump video da vi kørte

Klik her og se den

Det er IKKE en stumfilm, vores bil støjer bare ikke mere, når vi kører på el.

Hjemme blev det til lidt hygge og aftensmad for en af os. Det er jo tirsdag og jeg har taget min Trulicity i morges, og så forsvinder al appetit til aften. Spiste dog  senere lidt ymer med müsli, fordi jeg skal spise til mine piller.

Apropos min blodprøver i går. Har fået tilsendt resultaterne for alt det, der blev testet – og det var perfekt og inden for normalen for samtlige test, også mit langtidssukker, kolesterol m.v. Så det var rigtig dejligt, så nu venter jeg kun på snakken med overlægen på mandag.

OG så bliver jeg nødt til at indrømme det – jeg er nu ikke til at stole på længere – du ved, mænd under 100 kg kan man ikke stole på 🙂

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *