Bedre sent end aldrig..

Dagen i dag har været en almindelig torsdag, godt med gæster på museet, så jeg klager ikke. Vi er også ved at få lavet tagrenden på Kastellet, da den er blevet utæt i næsten alle samlinger. Der blev skudt med forlader sortkrudtgevær i dag, altid en populær ting hos vore gæster.

Jeg var en smut hos min læge i morges, da min venstre skulder plager mig en del på det sidste. Ved godt at det stammer fra min tid som aktiv håndboldspiller – men ondt gør det…
Julia kørte med til Hasle, jeg satte hende af ved vandrehjemmet og så gik hun ellers på stranden til havnen hvor vi mødtes.

Jeg kom først, og da Bo, vores fiskemand lige var kommet i havn, var der friskfanget torsk, det vil sige, det blev torskefileter. De smagte rigtig godt på en grøntsags bund, stegt i ovnen(med kold hvidvin til)

Vores gæster i lørdags,  Connie og Flemming havde en stor flot hibiscus blomst med til, i dag så den sådan ud

Flot ikke?

Vi kørte en tur til Sorthat Odde efter aftensmaden, for at se solnedgangen og spise lidt kirsebær. På vej dertil, som vi disse rådyr, meget tæt på vejen.

Rådyr nr. 1
Rådyr nr. 2

Solnedgangen som vi så den

Som Julia så den
– og som jeg så den

Pas godt på dig selv og hinanden

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *