Så kører det derud af

Som du kunne læse i gårds dagens blok, vil jeg åbne museet på mandag. Dette meddelte jeg Forretningsudvalget i morges, og som ventet var “han” hamrende negativ. Han skrev “Nej det er ikke nogen god ide…..” og så en masse negativt. Det meste ramte ham selv, da det han skulle lave ikke er færdigt, selvom det er 6 måneder siden det blev startet.

Så var det lige at Museumslederen trådte i karakter og sagde “Jeg åbner museet på mandag og alt er klart undtagen XXXXXXXX men det bliver det vel i løbet af sæsonen”

Kl 9:30 blev jeg interviewet direkte i P4 Bornholm om åbningen. Senere på dagen ringede TV2 Bornholm, om de måtte komme i løbet af weekenden og lave en optagelse om åbningen.

Så da vi havde spist morgenmad kørte Yulia og jeg, på museet for at gøre arbejdet færdigt. Vi kørte hjem og spise frokost, og Yulia blev hjemme, da der ikke var noget til hende. Jeg blev der til kl. 15 så var jeg færdig, med undtagelser af nogle mindre ting, som jeg vil lave i løbet af weekenden.

Jeg har allerede løfter SLØRET en lille smule, for det nye der er sket på museet, se selv her

Se selv, sløret er løftet lidt…

Kaffetid, slap af tid, Skype tid, NCIS tid og så aftensmad og en stille or rolig aften.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *