Gløden er ved at gå ud.

Min overskrift lader jeg stå alene i dag. På et tidspunkt skal jeg nok forklare hvad jeg mener med det, men du har sikkert allerede har regnet ud, at det er omkring “ham”.

Morgenens telefonsamtale med “ham” gjorde mig så stjerne tosset, at jeg holdt mig væk fra museet i dag, jeg mangler også kun nogle få timers arbejde så jeg klar til at åbne, så det skal jeg nok nok. Jeg måtte afreagere på et ellers andet, og da Yulia havde Skype med yoga Tanja 🙂 gik det ud over de små hvide golfbolde. Jeg tog på golfbanen og spillede 9 huller, resultatet snakker vi ikke om, men så var jeg på normalt puls igen.

Jeg blev forstyrret et par gange af P4 Bornholm, som ville lave en aftale om et interview på mandag morgen. Kæk som jeg var sagde jeg naturligvis “Du kommer bare, hvad tid ses vi? ” Hendes svar gjorde mig lidt stille. “Jeg er på museet kl. 07:00” Har man sagt A må man også sige B, så jeg skal tidlig op på mandag.

Vi spise en dejlig frokost spansk tapas, hvorefter vi kørte en tur til Arnager og derfra videre ad små vej til Almindingen,og videre hjem. Det kom der lidt billeder ud af.

En “lyst”fisker i vand til livet
En lidt frysende mand
En kvinder der fotograferer
Nogle køer der æder og hviler
Og en masse ramsløg

Således gik vores eftermiddag og hjemme igen spise vi resten af lasagnen fra i onsdags. Tv nyhederne blev forsøgt fordøjet. Yulia gik dansk-studie-mode, og jeg begyndte på min blok

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *