Så kom den !

Dagen i går var fra morgenstunden ganske almindelig og Yulia havde 1½ times Skype med Dima, så jeg kørte på museet for lige at lave de sidste småting. Det blev ordnet så nu er jeg helt klar til på mandag.

Vi spise tapas rester til frokost og Yuia gik i læse dansk mode og jeg i TV mode, indtil jeg fik en opringning fra TV2 Bornholm. De ville gerne lave et kort interview med mig til aftenens 19:30 nyheder. Så jeg måtte afsted igen til museet. Det der  blev vist et er en helt ok optagelse, om hvilke foranstaltninger jeg tager nu vi skal åbne på mandag. Midt under optagelse, der foregik ude i gården begyndte det at regne. Det forsatte det meste af dagen, så nu må bønderne være glade ! Så nu kom det ……

Der kom lige en flok svaner forbi, mens jeg lukkede museet

Man er ikke i tvivl om det er svaner

Hjem igen for at lave regnskab. Da jeg var færdig måtte jeg til Rønne for 3. gang i går, der var nemlig mangler i køleskabet ! Yulia gik læse dansk mode og jeg i skrive blog mode.

Det var en ganske godt klip museet fik i prime time på TV2 Bornholm, det var som ventet kort, men meget præcist i oplysningerne

Affotograferet fra TV

Hele udsendelsen kan se her:

Indslaget kommer 3:47 inde i udsendelsen

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *