Næste normale tilstande

Så begynder vores søndag formiddag igen at ligne sig selv, stort set alt hvad vi interesserer os for, og som er åbnet igen, også selvom det var med lidt afspærring, og ingen håndtryk til farvel og go søndag. Men det kommer snart.

Hjemme igen blev det tid til formiddagskaffe, hvorefter Yulia gik ind på hendes kontor/studer kammer for at læse en bog, på dansk færdig. Jeg gik på nettet for at “lede efter billeder efter Levka ubåds station under ww2” uden at det lykkedes mig, at finde andre end de to jeg havde i forvejen. Så man må konstatere, at der var ingen der turde nærme sig for at tage billeder.

Efter frokost kørte vi en til Antoinette strand for at gå en tur, den blev ikke så lang, det blæste ret meget fra vest. Så vi kørte til Rønne for at handle lidt, og så havde Yulia lige nogle blomster, der skulle tages billeder af

Smukke rhododendron
Rønne havns vartegn

En rolig eftermiddag, det er jo den sidste “fridag” før det går løs på museet i morgen.
Må konstatere at det blev en total afslappende dag, foran computer, eller på sofaen, med eller uden tv’et tændt.

P.S. i går var der 7 måneder til Juleaften, men kun 3 måneder til min fødselsdag og vores 3 års bryllupsdag

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *