Du skal ikke snydes

Bare fordi det er lørdag, kan jeg da godt skrive lidt på min blog. Så det gør jeg. Vi sov rigtig længe i dag, lige til kl. 8.00. Så det blev lidt sent inden morgenmaden blev fortæret. Under spisningen blev der lagt en plan for dagen.

Vi ville køre til vores nye badested for at svømme. Desværre var der på grund af mange dages bølgegang, stadigvæk masser af tang, så vi nøjes med at spise en moderat mængde kirsebær, før vi kørte mod Opalsøen for går en tur rundt på Hammeren og se de mange mennesker der smed sig ud fra klippen hængende i to tove, og ikke nok med det, de giver også 150,- kr. for at få lov. Hvis det var mig, ville JEG have 150,- kr. for at gøre det.

Julia kigger på tovbanen
Fuld knald på nedad det 290 m lange tov

Og så var der dem der bare hoppe ud fra 8 meter over vandet.

S P L A S H

Det her sted skulle lige fotografers også !

HH

Det var en skøn men også svedig tur rundt om Opalsøen så vi kørte til Sandvig Strand hvor Bølgebadet i sin tid lå. Her var der ingen tang og dejligt varmt vand 21 gr. og luften var 23 gr. og pigen…….
Her fik vi en dejlig svømmetur, og lidt sol på kroppen, inden vi kørte hjemad, til en dejlig kop kaffe og jordbærtærte.

Maden blev sat i ovnen, kyllingefilet på grøntsags bund. Julia læser “på lektien” da hun skal guide på onsdag. Hun er utrolig seriøs med hendes guidning.

Så er vi hjemme fra vores sædvanlige aftentur – du skulle prøve det, det er en rigtig dejlig afslutning på dagen. Vi tog i dag til Pyritsøen. Desværre var de ikke en rigtig solnegang, så Julia må stå for igen.

Hvor blev solnedgangen af
Nå ja, så lad mig tage et billede af ham her, tror jeg Julia tænkte

 

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *