Rigtig god frokost

Vores morgen var i går som den altid er. Yulia blev hjemme for at klargøre til eftermiddagens dobbelt undervisning med Steen. Inden jeg kørte kaldte Yulia på mig, hun ville godt vise mig noget der var i vores æbletræ. Føj siger jeg bare, det var spindemider. Det er noget djævelskab at få i æbletræer, og der er kun en effektiv måde at udrydde dem på – nemlig ved manuelt at fjerne dem fra træet.
Så Yuila gik i gang som du kan se her

Spindemide bekæmpelse

Jeg kørte på museet, hvor jeg i dag havde hjælp i billetsalget, og Fassel kom for at støbe tinsoldater. Lisbeth kom også, men inden ringede hun, og fortalte at vi ikke skulle tage frokost med i dag. Hun havde nemlig været tidligt oppe, for at bage et dejlig mørkt brød, lave æg- og pølse salat samt hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon, så du kan nok forstå, at vi hygge spiste til frokost.

Fassel og jeg gik ned til flagstagen, for at skrue de to messingskilte af, der fortælle om stagen. De så ikke så godt ud længere, så de trængte til at blive pudset. De er af messing.

Senere gik jeg i gang med at slå græs rundt langs hele matriklen, og i Kanondalen. Nøj hvor det var på tide. Jeg slog så meget jeg kunne, med vore havetraktor, så i dag må jeg sende vores samfundstjener ned med buskrydderen, for at tage resten. Det er jeg sikker på, at det når han ikke i dag, men så må han bruge fredagen på det også.

Bornholms Tidende bragte en meget stor artikel om vores Valdemarsdags arrangement

Dagens Tidende

Eftermiddags kaffe og planlægning af aftensmad, det betød en tur til byen for at handle ind. Den kom til at bestå af grillet kyllingelår, oksekødspølser med ost. Grillet tomater, peberfrugter, løg og flutes. En herlig spise.

TV nyheder, snak om løst og fast og naturligvis sofahygge.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *