Det kolde gysssssss

Onsdagen var en meget normal dag, med hvad der normalt sker på vores hverdage, den eneste forskel var, at på grund af den fine vejr, kørte Yulia med på museet og hjalp mig med at åbne. Bagefter gik hun til den nye strand for at tage en svømmetur, sagde hun. (Jeg tror på hende)

Om aftenen kørte vi en tur til Hasle Havn, da jeg kom hjem fra museet. Det var jo det dejligste sommervejr, med høj sol og 21 gr. varme. Vi blev enige om at støtte Havnegrillen

Så venter vi bare
Fiskefilet med fritter og salat

Efter maden gik vi en tur på havnen. Der var rigtig mange unge mennesker der også nød vejret, høj musik og bølgen kold !!

Vi blev på land
– også mig
De her “nød det” håber jeg…
Solen stod smukt

Vi kørte en stille tur hjem igen til aftenkaffen og sofahygge.

I går morges blev det en andeledes dag, det var et skønt vejr og Yulia mente, vi skulle en tur til Antoinette strand, for at tage en svømmetur. For min skyld ingen alarm, bare jeg får lov til at blive på det tørre  – det fik jeg.

Men Yulia hun hoppede i vandet, for anden dag i træk, sej kvinde

Det så MEGET koldt ud, 14,6 gr sagde Badevand.dk

Så det var godt jeg blev på land.

Der var en masse svaner lige omkring stranden, 20 eller mere

Over 20 svaner

Min dag på museet blev en arbejdsdag med ændring af lys i nogle montre. Jeg udskiftede en del linesta lysrør med led-lys. Lavede lidt regnskab og ellers var det en meget stille dag med hensyn til gæster.

Om aftenen var vi i biografen i Gudhjem for at se “Little Women” efter romanen af samme navn, på dansk “Pigebørn”. Det blev en kort fornøjelse, idet filmen gik i stå efter 25 minutter, og vi fik af vide, at de blev nødt til at starte forfra!! Så da vi havde ventet ½ time gik vi, det var vi ikke de eneste der gjorde. Så vi gik en dejlig tur rundt i Gudhjem.

På havnen

Nu kom vi lige forbi den berømte iskiosk, og så måtte jeg lige have en soft ice, Yulia sprang over

God udsigt, mindre god is !!!
På vej mod Nørresand havn
På Nørresands mole, med en smuk begyndende solnedgang

Som du sikkert ved, er der stejle gaden i Gudhjem, se selv her

Det var hårdt
Her var det mere jævnt

Hjem igen til lidt skriveri her, sofahygge og i seng

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *