På en sommerdag

Lørdag var en “sov længe” dag, så det blev sent inden vi kom i omdrejninger. Efter morgenmaden kørte vi til Rønne for at handle ind til weekenden. Hjemme igen var der forskellige sysler, inden vi kl. 13:30 kørte mod Gudhjem/Rø. Yulia kørte os til Gråmyr, hvor hun stod af, for at gå en tur i området, og videre ned til Gudhjem, mens jeg kørte videre til Rø og golfbanen.

Hun tog en masse dejlige billeder, som du kan se på hendes Facebook profil. Min tur på golfbanen blev ligesom en tur i Tivolis rutsjebane – op og ned. Så det var lidt frustrerende, så jeg blev enig med mig selv, at det var en ommer i morgen. På hul 2 er der på en kornmark rigtig mange valmuer

Valmuemark

Men som sagt så gik det op og ned. Jeg fik på hul 3, 4 og 5 opture der ville noget, idet jeg lave bane par på alle 3 huller lige træk. Hvilket vil sige 4 slag, 4 slag og 3 slag. Men så kom jeg til mit skrækhul, hul 6 og som sædvanlig gik det galt, og måske ikke alligevel. Jeg skød ind i noget bevoksning lige før et vandhul, så jeg besluttede mig for, at se om jeg kunne finde min bold. Så jeg gik ind meller træer, brombær og brændenælder. Her fandt jeg hurtigt en bold, den var ikke min, men i lommen med den. Først den 4. bold var min, så turen i skoven gav 3 bolde i bagen. Godt hul og så snakker vi ikke om scoren. Men alt i alt lavede jeg 22 point, 4 bedre end mit handicap, som i øvrigt er 27,1. Så jeg var rimelig tilfreds, men heller ikke mere.

Det var en meget varm tur deroppe, termometeret stod på 21 grader og slet ingen vind, så jeg var færdig efter de 9 huller. De er i øvrigt de værste på de 18 huller. De sidste 9 er nær så slemme, rent fysisk at klare

Træt mand efter 9 hårde huller

Da jeg var færdig hentede jeg Yulia i Nørresand havn i Gudhjem.

Fra “den lille havn” (Nørresand)mod vandet
Og mod land.

Vi kørte hjem for at begynde med lave tidlig aftensmad, da vi ikke havde spist nogen frokost. Så vi spiste allerede kl. 16:30.
Maden og TV Avisen blev fordøjet, og vi overgik til sofahygge. Da Yulia mente hun ikke havde fået motion nok, tog hun cyklede og cyklede en rundtur hun holder meget af, den er på 6 km. I mens skrev jeg blog og drak en enkelt kop kaffe.

Og sådan gik vores dejlige sommer lørdag

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *