Sankthansaften…..

Mandag morgen er altid speciel, fordi der ligger en ny uge forude. I går morges blev Yulia hjemme, det var gråt og koldt. Så jeg kørte ned og åbnede museet som jeg plejer. Lisbeth og Samfundstjeneren kom i går, og da jeg havde en del gøremål udenfor museet, overtog Lisbeth billetsalget indtil hun tog hjem kl. 12.

Der kom faktisk ret mange gæster, af en mandag at være, og igen oplevede jeg at INGEN, ikke Bornholmere vidste at Bornholms havde været besat, af Sovjetunionen i 11 måneder, hvor resten af Danmark var frit….

Dagen gik hurtigt når der er mange at snakke med, således også i går. Hjem til kaffe og snak. Kl. 17 gik Yulia i “klasseværelset” for at have Skype. Jeg startede med at lave rabarber/blommegrød og aftenmad. Den kom til at se således ud, altså aftensmaden (var lidt oprydning i fryseren)

Grøntsagsbund med oksepølser og kyllingelår – himmelsk

Vi var en tur på biblioteket for at aflevere en video Yulia havde lånt. Kørte en omvej hjem i det smukke vejr, så lidt harer og agerhøns, men ingen rådyr. Hjemme blev TV Avisen “læst” – der var nu ikke så meget at råbe hurra over, ej heller at Bornholm nu officielt er “klimaø” med hvad det fører med sig af arbejde, når den store vindmøllepark skal etableres. Jeg ser bare noget andet end den glæde alle ser – nemlig at prædikatet som turistø går i fløjten i nær fremtid. Det med vindmølle glæden, er som at pisse i bukserne, det varmer dejligt i starten, men det bliver hurtigt koldt.

I dag er det jo Sankthans aften, og vi skal til Joanna og Torben i Rø for at fejre midsommeren. Jeg gik faktisk forbi deres gård i søndags, den er nabo til hul 14 på min golfbane.

Ved hul 14

Vi glæder os til at besøge dem, og en forhåbentlig dejlig lun hyggelig aften, sammen med gode venner

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

P.S. Undskyld stavefejlene i går, fik ikke læst korrektur 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *