Golf, vin, god mad og godt selskab

I går havde vi en sædvanlig morgen. Jeg tog på museet og Yulia blev hjemme for at forberede sig på dansk/russisk med Steen. Dagen på museet var rimelig travl fra formiddagen, men det ebbede fuldstændigt ud kl. 13. så resten af dagen var MEGET stille. Så jeg kunne lukke i godt tid, komme hjem og skifte tøj. Vi var inviteret til Sankthans aften hos Joanna og Torben i Rø.

Kl 17 præcis rullede vi ind på gårdspladsen. Vi var 6 personer i alt, vi havde alle været sammen i vinter, så vi kendte hinanden. Der var dækket op i haven i det skønne vejr. Men inden vi spiste gik vi en tur ind på golfbanen, som går lige op ad ejendommen. Det vil sige hul 14 er det.

Hele selskabet beser hul 14’s green
Torben og jeg snakker om golf. Torben er sportsjournalist på TV2 Bornholm

Hjemvendt fra golfbanen, hvor jeg ca 50 meter fairway fandt en golfbold, godt nok et vildskud, blev det tid til et glas vin

Rosevin og golfbold
Deres udendørs brændeovn/gril
Pølserne bliver grillet

Vi havde er dejlig aften og kom lidt sent hjem, så derfor er min blog forsinket i dag, da jeg først har skrevet den her til morgen

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *