Grønne fingre

Onsdag blev en lidt mærkelig dag på museet, da samfundstjeneren igen, beviste, at har ikke egner sig til at være på museet. Der er rigtig mange ting han IKKE kan, men kronen på værket var alligevel, da han om formiddagen ville fylde benzin på vores buskrydder. Det er ikke første gang han har gjort det. Han fyldte på, trak et par gange, og den startede i ca 5 sekunder, så døde den. Han blev ved med at forsøge at starte den, men den ville ikke. Jeg spurgte ham om det var den benzindunk, der stod udenfor han havde brugt. Det var det sagde han. Så kan jeg godt forstå, at den kunne starte, det er en 2-takt motor, og han havde brugt almindeligt benzin som er til vores havetraktor. De to dunke er mærket, så man ikke kan tage fejl – men han kunne, så han kommer ikke mere.

Jeg talte med Kriminalforsorgen om det, og de var enige i min beslutning, og de skulle nok betale for en ny buskrydder.

Så jeg måtte en tur i byen efter en ny, som så er klar til morgen, hvor jeg har hjælp på billetsalget hele dagen.

Vi grillede aftenmad, men inden var vi lige på havevandring. Yulia holder meget af hendes lille urtehave i de tre højbede. Her lidt billeder fra dem

Bedet med krydderurter
Lidt jordbær og meget persille.
4 tomatplanter
Hjemmelavede melonplanter(Kerne fra købe melon)

Spændende om de bliver til noget. Der er i øvrigt også en agurkeplante. For slet ikke at tale om de mange blomster hun har.

Pas godt på sig selv og hinanden – det gør vi nemlig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *