En meget lang dag

Mandag aften kørte vi en tur til Nørrekås for at gå en aftentur i det skønne vejr. Det blev en dejlig lang tur, hvor vi mødte flere kendte mennesker.

Blomster, kvinden og solen
Der var mange flotte både i havnen

Sidste dag i måneden blev en særdeles travl dag på museet, så travl at jeg først kom derfra kl. 16.45. Der kom en masse dejlige mennesker hele dagen igennem, desværre havde jeg ikke så meget tid til dem, da vi havde besluttet os for at tjekke vores database, i første omgang for håndvåben. Det tog mig det meste af dagen er bare tjekke bundstykker og lignende. I dag starter vi så 5 mand med at sammenholde databasen med vores våben. Det skal jo gøres engang imellem.

Så jeg har ikke set så meget andet, end det ene museums nummer på 4 cifre, efter det andet i dag.

Da vi så TV Nyhederne kom der lige et regnvejr på 2,9 mm, så Yulia besluttede at hun ikke behøvede, at vande hendes urtehave iaften. Det vokser simpelthen også bare helt vildt alt sammen. Det gør ukrudtet i græsplænen i øvrigt også 🙁

Tidlig i seng går aftes, da vi skal mødes kl. 7:30 på museet

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *