Trivielle dage i øjeblikket

De sidste par dage har været ret arbejdsomme på en meget anderledes måde men også trivielle, men det skal gøre. Vi er nemlig gået i gang på museet med kontrollere vores databases indhold. De sidste to dage har vi optalt, registreret og mærket alle håndvåben. Der har i museet levetid været tre forskellige måde at registrere på, det er nu det der skal samles til den samme måde. Det er et meget slidsomt, men også spændende arbejde med at få tingene til at passe sammen.

I onsdags var det min tur til at besøge ørelæger igen. Jeg har stadigvæk lidt problemer med det venstre øre. Så han puttede noget gaze med creme på, ind i mit øre, det må jeg tage ud senere i dag, det glæder jeg mig til

Sidder udenfor og venter på min tur

Da jeg kom hjem fra arbejdet lavede jeg en af Yulias ynglingsretter, Marokanske kødboller i tomatsauce, de er også bare så gode og der var lige tilpas chilli i dem

Marokanske kødboller

Alt det krydderi kan godt give, bare lidt luft i maven, så vi kørte en tur til Klympen Stranden, for at gå en tur langs vandet og lufte ud !

Solen stod flot igennem træerne

På vej tilbage til bilen gik vi igennem skoven for at nyde skovduftene.

I går blev også en særdeles travl dag på museet, dels skulle vi fortsætte med at optælle, men jeg ville også få besøg af miljøpedellerne. De ville komme for at hente skraldesække, og andet affald og køre til forbrændingen for os.

Fra kl. 11 til kl. 13 stod jeg for sortkrudt skydning med vore gæster, og der var rigtig mange der ville skyde, så mange at jeg måtte ind og fylde flere rør om med sortkrudt.
I øvrigt fik vi rigtig mange gæster, det største antal i år og lidt flere gæster end samme dag i 2019, det er jeg rigtig glad for.
I morgen er jeg alene på skansen, og jeg er spændt på hvor mange gæster der kommer.

Da jeg kom hjem i går, var der ikke så meget spræld i mig, så efter aftensmaden blev det en rigtig slappe af aften på sofaen og foran computeren.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *