Mærkelig situation

Det sidste stykke tid har livet formet sig anderledes end forventet, på mange måder. Det har gjort min lyst til at skrive på min blog mindre. Ikke fordi det er ret meget bedre nu, men jeg har lidt jeg vil skrive om alligevel.

Vores dage morgen og aften er ret ensformige i øjeblikket, da der er en masse rutiner der skal gennemleves, så vi for søger at forsøde den fritid vi har, og som ikke er optaget af de dårlige ting, der sker lige pt.

På museet er den virksomhedspraktikant jeg har haft, færdig med hendes periode, og jeg har været rigtig glad for det arbejde hun har udført. Hver onsdag havde hun kage med til os, en helt ok foranstaltning. Den sidste dag havde hun denne kage med

Bund af smuldredej, et lag med citroncreme og marengs (flødebolle type) MUMS siger jeg bare

Så har jeg også haft hjælp af Hardo, da museets havetraktor havde et ret stort ratslør. Det var bare nogle bøsninger, der skulle udskiftes. Så det klarede han som en mis.

Hardo i arbejde. Bagefter slog han græsset på hele museet. Tak Hardo

Så har Yulia høstet den første af hendes egne frilands dyrkede agurker, de smager nu bedre end dem man køber i butikkerne

Flot og velsmagende agurk

Vi har en masse dejlige rabarber i haven, så jeg trak en masse og lavede rabarbergrød af dem

Her lige færdigkogt

Yulia har også en masse dejlige vilde jordbær, som hun selv har sået for 2 år siden, de giver bær nu

Små og velsmagende

Sommeren har ramt Bornholm, sammen de mange tusindvis af turister der invaderer øen i øjeblikket. I de 7 år jeg har været på museet, har vi aldrig haft så mange gæster i juli, som indtil nu. Det var sandelig også nødvendig, da vi mangler hele maj måned.

Vores solnedgange set her fra Knudsker, har de sidste dage set således ud

I onsdags

Her stod aftensmaden på grill. Der røg sukkermajs, laks, marinerede(stærke) kyllingevinger, halve peber- og tomater på grillen. Dertil flütes og koldt smør

En næsten fuld grill. Gi’r også frokost til dagen efter

Jeg var lidt magelig da jeg grillede…

Man skal jo holde øje med grillen !!!
I går fredag

Fredagens aftensmad blev “Fredags Tapas Bar” med alt det der hører til en rigtig spansk tapas, lige undtagen vinen, den var italiensk (Ripasso)

Så er der serveret

Efter maden satte vi os tilrette i vores hygge havestole, her fik vi besøg af en sommerfugl. Jeg tror den havde forelsket sig i mine tæer, for den satte sig adskillige gange, for bare at sidde….

Det har jeg aldrig set før

Vi havde begge spist lidt for meget, så Yulia ville lige gå “kirketuren”. Det er rundt om Knudsker kirke, en tur på ca 1,2 km. Så det gjorde hun så, jeg blev hjemme, da jeg allerede på arbejdet havde gået adskillige kilometer denne dag. På turen tog Yulia som sædvanlig en masse billeder(se dem på hendes Facebook profil) også dette

Den enes død, den andens brød

Lige nu lørdag formiddag, har Yulia Skype med Dima, mens jeg skriver her. Kl. 13 får jeg et tysk rejseselskab på 23 gæster på museet, så vi kører begge ned for at åbne for dem. Heldigvis har de en lokalt tysk talende guide med(fra Team Bornholm) heldigvis fordi mit tyske lader temmelig meget tilbage 🙂

I aften skal vil til Fassel, formentlig for at grille. Han har besøg af nogle venner fra det Sønderjyske, hvor konen er russisk, sååå….. Men vi glæder os til det.

I morgen formiddag har Yulia Skype med Yoga Tania og når hun er færdig kører vi Nordpå – nemlig til Rø golfbane. Jeg ved endnu ikke hvor Yulia vil sættes af. Da vejrudsigten lover 24 gr. og ingen vind, så har jeg besluttet at jeg vil spille alle 18 huller på New Course, håber jeg møder/finder en der vil spille med mig. Så Yulia er forberedt på at hendes tur skal vare mindst 4 timer, der er jo også noget der hedder, det 19. hul (det ligger pudsigt nok på terrassen i klubhuset 🙂

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi nemlig

P.S. Skal nok tage nogle billeder fra golfturen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *