3/4 god weekend

Du undrer dig nok over hvorfor vores weekend kun var 3/4 god! Jo ser du, lørdag kl. 13:00 havde et tysk busselskab booket en tur på Forsvarsmuseet, med egen guide. Denne guide besøgte museet i onsdags, for at se hvad museet bød på, så han kunne forberede sig.
Lørdag kl. 12:50 havde Yulia og jeg åbent museet og Yulia gik en tur på stranden. Da klokken blev 14:00  altså en time efter selskabet skulle være ankommet, ringede jeg til bureauet for at høre, om der var sket noget, da jeg intet havde hørt, ej heller fra guiden. Det er helt normalt, at man ringer hvis man bliver forsinket.
De vidste intet om forsinkelsen, men ringede tilbage 5 min efter,med besked om, at de ville værre der om 10 minutter ! De 10 minutter blev til 30 minutter. Så reelt kom de 1:35 minutter for sent, og dermed var jeg i min gode ret til at afvise dem, pga “no show” begrebet. Jeg forbarmede mig, og gav dem den tid de skulle bruge, da min eftermiddag så godt som var spoleret.

Det blev den hurtigste guidede tur jeg nogensinde har oplevet. Normalt tager en sådan tur ikke under 1:30, men han klarede det på 29 minutter.

Jeg fulgte med rundt for at bistå, hvis der var behov for det. Det var der ikke desværre. Jeg ville med mit skoletysk kunne have givet gæsterne en bedre, oplevelse end han gjorde.

Det er ikke ok, så jeg vil nok indføre et krav om at guiderne der kommer på museet, for at få en tur rundt med mig, så de ved hvad de skal fortælle om. Det andet her, kan give muset badwill.

Resten af lørdagen blev rigtig god. Vi var inviteret til grill aften hos Fassel. Han havde besøg af nogle venner fra Sønderjylland, Willy og Tanja(samme fædreland som Yulia) Det blev en rigtig hyggelig aften med god mad, sang og musik.

Indledningsvis gik Yulia i hindbærne
Willy varmede op med Yulia som tilhører
Så er det lige før vi spiser
Forretten var røget laks, med rejer, caviar m.v.
Willy underholder med gode gamle danske sange
Yulia og Tanja snakker (sikkert kvindesnak !)
Jeg måtte hente min golfcap da solen stod i mine øjne
Da vi var godt mætte efter 3 retter, blev bålet tændt.

I dag søndag kørte vi som skrevet, mod nord. Yulia blev sat af ved Klympen i Hasle og jeg kørte til Rø. Må nok indrømme, at det var som i en bageovn at spille golf i dag. Men nu havde jeg besluttet for det, så skulle det også gennemføres, hvilket det også blev. Ikke med det bedste resultat, men fik dog 39 point, 3 bedre end til mit handicap.

Fik desværre ikke taget nogle billeder, jeg glemte det helt indtil jeg kom til hul 18

Så mangler der kun et hul, på banen

Jeg kørte straks hjemad, da Yulia næsten var nået til Rønne. Jeg nåede at samle hende op, lige før Almegaards Kaserne.

Hjemme spiste en tidlig aftensmad, vi var begge godt sultne. Efter maden blev det tid til have-stol-hygge og et enkelt selfie

I solnedgangen

Og sådan gik vores weekend.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *