Rendt over ende

Den sidste to uger har været noget af det travleste jeg nogensinde har oplevet på museet. Vi kan godt mærke, at Bornholm er blevet Nordens Sommerferieø. Det vrimler med turister allevegne også på museet. Jeg er næsten sikker på, at vi har indhentet det tabte terræn fra maj måned. Det har så også betydet, at jeg ikke har haft energi til at skrive min blog så meget som jeg plejer.

Men i dag får du alligevel lidt. Her lørdag aften klokken 20:45 ligger temperaturen på 22 grader.

Over middag kørte vi nordpå, Yulia for at gå på kyststien jeg for at spille lidt golf – nå jeg siger lidt, så blev det lidt. For allerede på hul 4 var jeg færdig, forstået på den måde, at jeg var svimmel og utilpas af varmen, selvom jeg havde drukket ½ liter vand allerede. Så jeg vendte om og gik tilbage til klubhuset. Gik ind i Restauranten hvor en god bekendt er restauratør, spurgte om jeg kunne købe en lille sandwich, da jeg ikke var helt på dupperne. Jeg havde spist en druesukker, men det var ikke nok. Så jeg spiste lidt drak en halv cola, og fik det bedre.

Hul 1 spillet
Hul 2 ligger forude

Jeg kørte så til Sandvig hvor jeg samlede Yulia op ved Sandvig Campingplads. Hun var nået til Salomons Kapel. Vi kørte hjem, hvilede os lidt efter en tiltrængt bad. Var kort ned i byen for at handle ind til lidt grill, som vi så spiste tidligt.

Ellers er ugen som sagt gået med travlhed, i går besøgte vi Yulia’s privat elev til russisk Steen i Aakirkeby. Han havde inviteret os til mad. Det var en hyggelig aften, også fordi Yulia satte sig til hans elektriske klaver og spillede en lille times tid for os, mens vi havde smalltalk.

Klar med kniv og gaffel og en alkohol fri øl. Skulle jo køre hjem
Vi nød kaffen i hans pavillion

I torsdag blæste det næsten en hel pelikan så jeg nøjes med at sætte det lille stormflag på museet

Underligt ser det ud med et så lille flag

“Et sted” på museet er disse snart godt modne

Siger ikke hvor de er 🙂

Nu vil vi indtage resten af aftenen med “sofa hygge”

På godt på dig selv og hinanden – det gør vi

– og så lige en til at slutte lørdagen af på

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *