Tillykke på fødselsdagen Jacob

For dem som ikke måtte vide det, er Jacob min yngste søn og han fylder 47 år i dag søndag den 2. august. Til historien hører også, at jeg ikke har set ellers hørt noget fra ham, efter hans mor og jeg blev skilt i 2003, han valgte at tage hans mors parti, uden at han ville høre historien fra min side. Det gjorde min ældste søn Martin i øvrigt også. Det begræder jeg ikke længere, det er deres valg og deres afsavn, ikke at have en far og farfar til mine 5 børnebørn. Føler også synd, at de ikke keder deres farfar. Jeg er åben til enhver tid. De kan bare komme, jeg bærer ikke nag.

Ellers tilbragte vi søndag formiddag som vi plejer efter morgenmaden. Da vi kom hjem klædte vi om og kørte nordpå. Yulia ville gøre turen fra Sandvig til Hammer Havn færdig, og jeg ville spille de sidste huller jeg måtte opgive i går lørdag. Vejrudsigten lovede regn kl. 13:30, men da ville jeg have henter Yulia. Det kom til at holde stik, for da vi kørte hjemad begyndte det at regne, tak til www.yr.no for en altid rigtig vejrudsigt for Bornholm.

Mit golfspil var helt i top, hvilket man ikke kan sige om den 4-bold der gik foran mig. Man har et bestemt antal minutter til at spille et hul færdigt i. Det kneb mere end godt var for dem. For på 2. hul var de allerede 5 minutter bagud, på det 3. hul 9 minutter bagud. Så jeg kunne godt se, at det ville blive regnvejr og måske mørkt inden jeg blev færdig. Så jeg tog en smutvej tilbage til klubhuset og drivingrange hvor jeg øvede mig i udslag med min driver, som har drillet mig lidt det sidste stykke tid, jeg slicer min slag. Det vil sige min slag tager pludselig en drejning til højre på den sidste 1/3 af slagets længde. Det fik jeg rettet lidt op i dag.

Yulia mødte en flok geder på Hammeren, så det må vel være “bjergeder” 😉

En bjergbuk

Men der var også masser af havtorn på hendes tur

Flotte modne havtorn

Som sagt hentede jeg Yulia på Hammer Havn og vi kørte hjem til en lidt sen lille frokost. Det blev også lige tid til lidt sofatid inden Yulia nævnte noget med, at hun da godt kunne tænke sig om jeg ville tilslutte vores Alesis Q49 keyboard, så hun kunne øve sig på klaverspil. Det må have tændt hende at hun spillede hos Steen i lørdags.
Så jeg fandt det frem, installerede softwaren, efter download af ny, og så skulle jeg lige konfigurere det. Det blev hurtigt klaret, så hun øvede sig en times tid.

Klar til spil. Det enden med jeg må i gang også…

Lige nu kl. 19:00 har hun 1½ – 2 timers Skype med Yoga Tanja, så jeg vil nok se en NCIS eller en Hawaii FIVE-O på husalteret.

Pas godt på dig selv og hinanden – det gør vi

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *