Aftentur

Lige nu ser det ud til af strømmen af turister er taget noget af, ligesom det er en anden type der kommer. Nu er det pensionister med eller uden børnebørn og børnefamilien med ikke skolesøgende børn. Sådan er det altid når vi når ind i august måned.

Det betyder så også, at der er lidt energi tilbage når jeg kommer hjem, de fleste dage. I går mandag kørte vi en tur til Antoinette stranden for at gå en tur – og for at Yulia kunne spise nogle bær. Jeg ved ikke hvad de hedder på dansk. Jeg har smagt dem og det skal ikke være en hemmelighed – jeg kan ikke lide dem.

De ser sådan ud

De vokser på buske der kan blive høje
Yulia elsker dem og hun er vant til dem hjemmefra

Vi var der lidt før solnedgang, men himlen var utrolig smuk

Smuk aften himmel
Som jeg nød synet af.

Yulia tilbringer rigtig mange timer med næsen begravet i dansk bøgerne, så om aftenen tager hun som ofte en lille cykeltur på omkring 6 km. Således også nu hvor jeg skriver her.

Pas godt på dig selv om hinanden – det gør vi nemlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *